Ιούλ 31, 2019

Ανανέωση συνδρομής στο pinged

Πιθανόν να είστε ήδη συνδρομητής, να έχετε συνδεθεί και να έχετε περιηγηθεί στην πλατφόρμα pinged.gr μια-δυό φορές, αλλά στην πραγματικότητα, όταν έρθει η ώρα ανανέωσης του πακέτου σας, ποιά είναι η διαδικασία? Είναι εύκολη?
Η πλατφόρμα pinged, σας ενημερώνει εγκαίρως και σας βοηθά σε όλα τα βήματα. Δείτε στο βίντεο:

  1. Αρχικά θα λάβετε ένα email στον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χρήστη που έχετε δηλώσει, το οποίο θα σας ενημερώνει ότι κάποιο πακέτο σας πλησιάζει στην λήξη του.
  2. Διαβάζοντας αυτό το email, θα υπάρχει αυτόματο link, που θα σας οδηγεί κατευθείαν μέσα σε μια παραγγελία για την ανανέωση του πακέτου που κοντεύει να λήξει.
  3. Με το που ανοίγετε την παραγγελία σας, πάνω πάνω αναγράφεται ποιά υπηρεσία πρόκειται να ανανεωθεί. Στην συνέχεια, υπάρχουν πεδία με τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας και χρέωσης που απαιτείται να συμπληρώσετε εάν είναι κενά, ή να τα διορθώσετε σε περίπτωση που έχουν αλλάξει. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για την έκδοση παραστατικού και για την ασφάλειά σας.
  4. Πιο κάτω υπάρχει αναλυτικός πίνακας με την τιμή και έπειτα επιλογές για τον τρόπο πληρωμής. Εάν τα στοιχεία της παραγγελίας είναι σωστά και αφού επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πατάτε το κουμπί «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ».
  5. Άμεσα ενημερώνεται η πλατφόρμα για την πρόθεσή σας να ανανεώσετε το πακέτο σας και σας στέλνει ξανά στην διεύθυνση mail σας σχετική επιβεβαιώση. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής, μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις «Συνδρομές» σας οτι το πακέτο που αγοράσατε έχει νέα ημερομηνία λήξης και έχει ανανεωθεί.