Πακέτο ενημέρωσης:
UPDATE CONTENT PACKAGE

Πακέτο ενημέρωσης περιεχομένου 

Με το πακέτο αυτό εξασφαλίζετε την ανανέωση του περιεχομένου του ιστοτόπου σας καθώς και την προσθήκη νέου υλικού. Οι εταιρικές ιστοσελίδες έχουν μεγαλύτερη αξία για τον επισκέπτη όταν μπορούν να διατηρούν το περιεχόμενό τους επίκαιρο και να παρέχουν διαρκώς νέα πληροφορία.

N

Δημοσιεύσεις

Αναλαμβάνουμε την επιμέλεια και τη σωστή διαμόρφωση κειμένων και φωτογραφιών για το διαδίκτυο, ώστε να σας εξασφαλίσουμε μία επιτυχημένη ηλεκτρονική παρουσία.
N

Μικρές σχεδιαστικές αλλαγές

Μέσα από σχετικά updates διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι γρήγορη και λειτουργική.
N

A/B testing

Παρέχουμε τη δυνατότητα σχεδιασμού και σύγκρισης 2 διαφορετικών versions για την ιστοσελίδα σας ώστε να διαπιστώσουμε ποια “τρέχει” καλύτερα και έχει τα καταλληλότερα analytics.
N

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα παρέχοντάς τηλεφωνική υποστήριξη ώστε να λύσουμε κάθε απορία σας και να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Πολιτική κόστους
στα μέτρα σας:

UPDATE & SUPPORT PACKAGE

372€

PER DOMAIN / YEAR

Ενημέρωση & ανανέωση του περιεχομένου του ιστότοπού σας και προσθήκη νέου υλικού
Δημοσιεύσεις ( έως 10 tickets)
Μικρές σχεδιαστικές αλλαγές
A/B testing
Τηλ. Υποστήριξη
* Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α

Why pick us

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Είμαστε μια ομάδα με δημιουργική σκέψη και στρατηγική. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, από το σχεδιασμό έως και την υλοποίηση, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και νέα μέσα. Εμπιστευτείτε μας & εξασφαλίστε την καλύτερη δυνατή παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.