Σεπ 2, 2019

Επεξεργασία σελίδων με τον Pinged_ builder

Παρακολουθήστε στο παραπάνω βίντεο πώς μπορείτε να επεξεργάζεστε τις σελίδες της ιστοσελίδας σας, χρησιμοποιώντας το Pinged builder.

  1. Εισάγωντας το url της διαχείρισης του site σας στον browser σας, και αφού συμπληρώσετε τους προσωπικούς σας κωδικούς, η πρώτη σελίδα που σας καλωσορίζει, είναι το dashboard του website.
  2. Επιλέγετε από αριστερά στο μενού την επιλογή «Σελίδες» και από εκεί, ανοίγει σελίδα στην οποία εμφανίζονται όλες οι σελίδες του site σας, δημοσιευμένες και μη.
  3. Μέσω του τίτλου, επιλέγετε την σελίδα που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε, πατώντας «Επεξεργασία».
  4. Από εκεί, μπορείτε σχηματικά μέσα από τα νταμάκια, να δείτε όλο το περιεχόμενο της σελίδας. Υπάρχουν διαχωρισμοί ανά section και μικρότερη διαχωρισμοί με τίτλους όπως, συνήθως «Κείμενο» ή «Φωτογραφία», που σας καθοδηγούν για το αντίστοιχο περιεχόμενο.
  5. Ανοίγοντας κάποιο νταμάκι με «Κείμενο», μπορείτε να επεξεργαστείτε Τίτλους, υπότιτλους, κείμενα και αντίστοιχα στις φωτογραφίες, αλλάζετε και προσαρμόζετε όποια επιθυμείτε μέσα από την βιβλιοθήκη media.
  6. Μετά από κάθε αλλαγή που ολοκληρώνετε, πατάτε το κουμπί Αποθήκευση & Έξοδος και ανά πάσα στιγμή μπορείτε μέσω της «Προεπισκόπησης αλλαγών» από τα δεξιά, να δείτε πως φαίνονται οι αλλαγές σας.
  7. Μόλις ολοκληρώνετε οποιαδήποτε αλλαγή, να θυμάστε πάντα να πατάτε το κουμπί «Ενημέρωση», ώστε να μην χάσετε πληροφορίες. Έπειτα μπορείτε να δείτε πάλι την σελίδα επιλέγοντας το κουμπί «Προβολή σελίδας».
  8. Μετά από κάθε αλλαγή, η πλατφόρμα σας ενημερώνει με μήνυμα ότι η σελίδα έχει ενημερωθεί και πατώντας επάνω, βλέπετε τι ακριβώς έχει γίνει.
  9. Εάν και πάλι θέλετε να κάνετε αλλαγές, υπάρχει μπάρα στο πάνω μέρος της δημόσιας σελίδας (για εσάς μόνο που έχετε πρόσβαση στην διαχείριση), να επιστρέψετε στην «Επεξεργασία της Σελίδας».