Σεπ 16, 2020

Επεξεργασία πολύγλωσσης ιστοσελίδας

Παρακολουθήστε στο παραπάνω βίντεο πώς μπορείτε να επεξεργάζεστε τις σελίδες  και τα άρθρα της δίγλωσσης ή πολύγλωσσης ιστοσελίδας σας.

  1. Αφού συνδεθείτε στην ιστοσελίδα σας (δείτε εδώ πως) έχετε πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου. 
  2. Στο πάνω μέρος της οθόνης σας θα βρείτε το μενού διαχείρισης από το οποίο επιλέγετε ποια ή ποιες γλώσσες βλέπετε και επεξεργάζεστε στην ιστοσελίδα σας.
  3. Περνώντας τον κέρσορα πάνω από την επιλογή “Εμφάνιση όλων των γλωσσών” εμφανίζονται όλες οι ενεργές γλώσσες της ιστοσελίδας σας (π.χ: Ελληνικά, Αγγλικά).
  4. Εάν επιλέξετε μία γλώσσα, τότε όλες οι σελίδες αλλά και τα άρθρα που εμφανίζονται ανήκουν στην γλώσσα που επιλέξατε. Η προεπιλογή είναι η “Εμφάνιση όλων των γλωσσών” και με αυτόν τον τρόπο βλέπετε όλες τις γλώσσες της ιστοσελίδας σας.
  5. Τόσο στις σελίδες όσο και στα άρθρα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα την μετάφραση τους, αλλά και να προσθέσετε μεταφράσεις εάν δεν υπάρχουν ήδη.
  6. Δίπλα σε κάθε άρθρο/σελίδα υπάρχει η σημαία της αντίστοιχης γλώσσας καθώς και ένα μολυβάκι για την επεξεργασία της μετάφρασης (εάν υπάρχει) είτε ένας σταυρός (+) για την προσθήκη νέας μετάφρασης.
  7. Τέλος μέσα σε κάθε άρθρο/σελίδα μπορείτε να επιλέξετε από την στήλη στα δεξιά την γλώσσα στην οποία ανήκει το άρθρο καθώς και την μετάφρασή του.