Ιούλ 31, 2019

Σύνδεση στον pinged λογαριασμό σας

Συνδεθείτε στον Pinged λογαριασμό σας! Στο παραπάνω βίντεο δείτε βήμα βήμα πως να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας
και αποκτήστε συνεχή πρόσβαση στις υπηρεσίας διαδικτύου μας!

  1. Αφού επισκεφθείτε την διεύθυνση pinged.gr, πατήστε επάνω δεξιά το κουμπί «ΣΥΝΔΕΣΗ» και αμέσως σας ανοίγει η σελίδα με τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε.
  2. Στο πρώτο κενό πρέπει να συμπληρώσετε το email χρήστη σας, ενώ στο δεύτερο πρέπει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό κωδικό πρόσβασης.
  3. Σε περίπτωση που δε θυμάστε τον κωδικό σας ή διαπιστώσετε πως ο κωδικός που συμπληρώνετε είναι λάθος, πατήστε είτε το πεδίο «Χάσατε το συνθηματικό σας?» είτε παρακάτω το «Χάσατε τον κωδικό σας?» και ακολουθήστε τα βήματα που σας υποδεικνύονται.
  4. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ξανά το email σας. Πατώντας «ΥΠΟΒΟΛΗ», αυτόματα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ένας σύνδεσμος (url link).
  5. Αυτή την φορά, πηγαίνετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, ανοίγετε το email που σας έχει στείλει η πλατφόρμα και ακολουθείτε το link επαλήθευσης, για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης.
  6. Πατώντας ξανά ΥΠΟΒΟΛΗ, η πλατφόρμα σας ενημερώνει ότι έχει ανανεώσει τα στοιχεία σας και σας ζητά να συνδεθείτε εκ νέου. Συμπληρώνοντας άλλη μια φορά τον νέο πλέον κωδικό, είστε έτοιμοι!