Ιούλ 31, 2019

Γνωριμία με το pinged

Σας καλωσόριζουμε στην πλατφόρμα pinged.gr! Στο βίντεο μπορείτε να εξοικειωθείτε με τον ιστότοπο και να δείτε πως να χρησιμοποιείτε αυτό το έξυπνο εργαλείο για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες διαδικτύου μας, να κάνετε παραγγελίες online και να παρακαλουθείτε τις συνδρομές σας κάθε στιγμή!

  1. Αφού επισκεφθείτε την διεύθυνση pinged.gr, η πρώτη σελίδα που σας καλωσορίζει, είναι το dashboard, το ταμπλό του λογαριασμού σας. Επάνω δεξιά θα βρείτε το βασικό μενού για την περιήγησή σας
  2. Πατώντας την επιλογή «Συνδρομές», βλέπετε όλα τα πακέτα που έχετε αγοράσει. Ποιές υπηρεσίες είναι εν ενεργεία, πότε λήγουν και την δυνατότητα να τις ανανεώσετε.
  3. Στην επιλογή «Tickets» μπορείτε να στείλετε οποιαδήποτε ώρα στην τεχνική ομάδα υποστήριξής μας, τις απορίες σας. Πατώντας το κουμπί «OPEN A TICKET», μπορείτε να συντάξετε το αίτημά σας, με θέμα, σώμα κειμένου, να επισυνάψετε κάποιο αρχείο ή screenshot και να λάβετε απάντηση εντός 24ώρου.
  4. Αφού έχετε χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μια φορά τα Tickets, πατώντας την συγκεκριμένη κατηγορία, θα διατηρείται αρχείο με τα αιτήματα που έχετε στείλει, που έχουν απαντηθεί ή βρίσκονται σε εκκρεμότητα.
  5. Η επόμενη κατηγορία «Ο λογαριασμός μου», σας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσετε, ή να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή τα στοιχεία του Λογαριασμού σας ως χρήστη και τα στοιχεία χρέωσης για τις αγορές σας. Μπορείτε επίσης να δείτε το ιστορικό με τις παραγγελίες σας, να δείτε ποιές έχουν ολοκληρωθεί, να λάβετε τα παραστατικά σας ή και ποιές είναι ακόμη σε διεκπεραίωση. Από την επιλογή «Ο λογαριασμός μου», μπορείτε επίσης να αποσυνδεθείτε από την πλατφόρμα, διατηρώντας έτσι ασφαλή τον λογαριασμό και τις συνδρομές σας.