Σεπ 18, 2020

Επεξεργασία σελίδων με τον Visual Editor

Παρακολουθήστε στο παραπάνω βίντεο πώς μπορείτε να επεξεργάζεστε τις σελίδες ιστοσελίδας σας εύκολα και γρήγορα μέσω του Pinged_ Vidual Editor.

  1. Αφού συνδεθείτε στην ιστοσελίδα σας (δείτε εδώ πως) έχετε πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου. 
  2. Στην δεξιά στήλη θα βρείτε το μενού διαχείρισης της ιστοσελίδας  σας.
  3. Πατώντας το κουμπί “Σελίδες” θα μεταφερθείτε στην λίστα με όλες τις σελίδες και από εκεί μπορείτε να επιλέξετε την σελίδα που θέλετε να επεξεργαστείτε πατώντας το link “Επεξεργασία”.
  4. Αυτόματα μεταφέρεστε στην σελίδα επεξεργασίας όπου θα βρείτε 3 εικονίδια στο πάνω μέρος της σελίδας, ένα για κάθε συσκευή: μία οθόνη υπολογιστή, ένα tablet και ένα κινητό.
  5. Πατώντας το εικονίδιο με την οθόνη, έχετε πρόσβαση στον Visual Editor, βλέπετε δηλαδή την ιστοσελίδα σας όπως οι χρήστες και επεξεργάζεστε κείμενα και φωτογραφίες απευθείας πάνω στην οθόνη σας!
  6. Για να επεξεργαστείτε τα κείμενα της σελίδας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι “κλικ” επάνω στο κείμενο που θέλετε να αλλάξετε και να πληκτρολογήσετε.
  7. Για να αλλάξετε μία φωτογραφία ή ένα άλλο αντικείμενο (κουμπί, video κλπ) εκτός κειμένου, χρειάζεται να πατήσετε το γρανάζι που θα εμφανιστεί πάνω του. Αμέσως θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο, όπου πατώντας επάνω στην εικόνα μπορείτε να διαγράψετε ή ανεβάσετε μία νέα φωτογραφία (δείτε εδώ πως).
  8. Αφού έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές, μπορείτε να δείτε πως εμφανίζονται και σε άλλες οθόνες πατώντας τα άλλα δύο εικονίδια (tablet & κινητό).
  9. Τέλος για να αποθηκευτούν όλες οι αλλαγές απαιτείτε να πατήσετε το πράσινο κουμπί “Αποθήκευση”. Η σελίδα σας είναι έτοιμή!