Χαρακτηριστικά σελίδας:

Όλα όσα χρειάζεται ένας διοργανωτής για την ολοκληρωμένη παρουσίαση του event του σε μία ιστοσελίδα. Επιτυχημένη παρουσίαση θεματολογίας, προγράμματος και χορηγών, όλα σε μία σελίδα!

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Είτε πρόκειται για ημερίδα - συνέδριο είτε για μία πολυήμερη έκθεση, παρουσιάζουμε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσής σας.

Φόρμες εγγραφής

Μέσω του συστήματος για δωρεάν εγγραφές του pinged, διαχειρίζεστε εύκολα τη λίστα επισκεπτών του event σας και ο επισκέπτης λαμβάνει ένα απαντητικό email με το εισιτήριο εισόδου του.

Προβολή χορηγών

Εξασφαλίστε στους χορηγούς σας τη δυνατότητα προβολής τους με το λογότυπό τους στη φόρμα εγγραφής, σε email campaigns και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

PINGED EVENT

Ξεκινήστε τώρα το δικό σας event

Όσο εσείς ασχολείστε με το σχεδιασμό και το συντονισμό της διοργάνωσής σας, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για όλη την ηλεκτρονική διαχείριση των δεδομένων της!

Διαχειριστικά Εργαλεία

Διαχειριστείτε ευκολότερα τις εκδηλώσεις σας με τα εργαλεία του pinged! Εγγραφές – όμορφες προσκλήσεις & badges – προβολή χορηγών και πολλά άλλα μέσα από μία δυναμική και εύχρηστη για τον επισκέπτη σελίδα.

N

Φόρμα εγγραφής για επισκέπτες

N

Φόρμα εγγραφής για χορηγούς

N

Φόρμα συμμετοχής για ομιλητές

N

Απαντητικό email με εισιτήριο συμμετοχής

N

On line badges

N

Προβολή χορηγών & διοργανωτή

Event Landing page

Παρουσιάστε την εκδήλωσή σας με τον πιο άμεσο και σύγχρονο τρόπο. Δημιουργούμε Landing pages όπου ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί εύκολα και να βρει την πληροφορία που ψάχνει γρήγορα και αποτελεσματικά.

N

Promo Header

N

Παρουσίαση θεματολογίας

N

Προβολή ομιλητών

N

Σελίδα προγράμματος

N

Ενότητα με φόρμα εγγραφής

N

Σελίδα επικοινωνίας

Σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα:

Domain registration
Αποκτήστε ένα μοναδικό domain name για την εκδήλωσή σας! Το domain name είναι η διεύθυνση μιας ιστοσελίδας και αποτελείται από το όνομα και την κατάληξη (gr, com, eu).
Newsletter services

Συνδέστε την σελίδα της εκδήλωσής σας με τις newsletter λίστες σας! Στείλτε στοχευμένα ενημερωτικά δελτία σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το event που οργανώνετε.

Hosting services

Διαθέτουμε το πιο φιλικό περιβάλλον φιλοξενίας για ιστοσελίδες εκδηλώσεων.

Μάθετε περισσότερα →

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
Portfolio
Επειδή τα έργα «μιλούν» καλύτερα παρακάτω μπορείτε να περιηγηθείτε στα project τα οποία έχουμε αναλάβει για λογαριασμό πελατών μας. Κάθε νέο έργο που αναλαμβάνουμε μεταφράζεται για εμάς ως έμπνευση, φαντασία και επαγγελματισμός.

Why pick us

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Είμαστε μια ομάδα με δημιουργική σκέψη και στρατηγική. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, από το σχεδιασμό έως και την υλοποίηση, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία και νέα μέσα. Εμπιστευτείτε μας & εξασφαλίστε την καλύτερη δυνατή παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Pin It on Pinterest