Ιούν 24, 2019

Προσθήκη νέου άρθρου

Παρακολουθήστε στο βίντεο βήμα-βήμα την διαδικασία ανάρτησης άρθρων-posts στην ιστοσελίδα σας. 

Βήμα-βήμα η διαδικασία:

  1. Αφού έχετε μπει στο διαχειριστικό μέρος του site, συμπληρώνοντας τους προσωπικούς σας κωδικούς, επιλέγετε από αριστερά στο μενού την επιλογή «άρθρο». Aπό εκεί, ανοίγει σελίδα στην οποία εμφανίζονται όλα τα άρθρα σας, δημοσιευμένα και μη.
  2. Πατώντας επάνω στο κουμπί νέο άθρο, σας ανοίγει νέο παράθυρο για την εγγραφή του κειμένου σας. Αρχικά, συμπληρώνετε έναν τίτλο. Μόλις προχωρήσετε παρακάτω, θα διαπιστώσετε, οτι ο τίτλος του άρθρου, δημιουργεί αυτόματα μια μοναδική διεύθυνση url, που θα οδηγεί τους επισκέπτες στην ανάρτησή σας με τον τίτλο του κειμένου σας.
  3. Είναι σημαντικό για τα καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και για την ορθότερη λειτουργία της ιστοσελίδας, να διορθώνετε την διεύθυνση url, χρησιμοποιώντας πάντα μόνο λατινικούς χαρακτήρες.
  4. Έπειτα πιο κάτω, στο μεγαλύτερο πεδίο, μπορείτε να συνθέσετε το κείμενό σας και να το προσαρμόσετε πολύ απλά, όπως σε ένα αρχείο word, από την εργαλειοθήκη. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα μεγέθη, να προσθέσετε links και φωτογραφίες ή video μέσα στο κείμενό σας.
  5. Στη συνέχεια, δεξιά στο πεδίο «Κατηγορίες», επιλέγετε σε ποιά κατηγορία θα εμφανίζεται το άρθρο σας. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε κάποιες ετικέτες σχετικές με το περιεχόμενο σας. Οι ετικέτες όπως και οι κατηγορίες βοηθούν στην πιο εύκολη και άμεση εύρεση του άρθρου σας, τόσο στις μηχανές αναζήτησης, όσο και στον ιστότοπό σας.
  6. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθείτε βήμα βήμα, πως θα φαίνεται δημόσια η ανάρτησή σας, ακόμα και πριν την δημοσιεύσετε, πατώντας δεξιά το κουμπί «Προεπισκόπηση».
  7. Μόλις ολοκληρώνετε οποιαδήποτε αλλαγή, να θυμάστε πάντα να πατάτε το κουμπί «Αποθήκευση», ωστε να μην χάσετε πληροφορίες.
  8. Όταν είστε έτοιμοι, πατώντας το κουμπί «Δημοσίευση», έχετε αναρτήσει με επιτυχία το άρθρο σας. Η πλατφόρμα σας ενημερώνει με μήνυμα οτι το post έχει δημοσιευθεί και πάτώντας επάνω, βλέπετε τί ακριβώς έχει γίνει.
  9. Εάν και πάλι θέλετε να κάνετε αλλαγές, υπάρχει μπάρα στο πάνω μέρος της δημόσιας σελίδας (για εσάς μόνο που έχετε πρόσβαση στην διαχείριση), να επιστρέψετε στην «Επεξεργασία του Άρθρου».
  10. Αφού πλέον έχετε δημοσιεύσει το άρθρο σας, έστω και στιγμιαία, έχει εμφανιστεί η ημερομηνία και ώρα δημοσίευσής του. Μπορείτε να την επεξαργαστείτε και αυτή. Είτε βάζοντας παλαιότερη ημερομηνία από την πραγματική, είτε βάζοντας μια μελλοντική και ουσιαστικά κάνετε έτσι έναν προγραμματισμό αναρτήσεων. Η πλατφόρμα, υπακούοντας τον προγραμματισμένο χρόνο, δημοσιεύει μόνη της το άρθρο σας αυτόματα.

Καλή επιτυχία!